Dilluns, 19 de Novembre de 2018

Ruscalleda se suma al Temps d'avellana de la Cambra

La cuinera ha pres part en la Tribuna Cambra feta aquest dijous a Cambrils

18 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • El president de la Cambra, Isaac Sanromà, amb Ruscalleda

    Cedida

La cuinera Carme Ruscalleda ha estat la protagonista de la sessió del Tribuna Cambra que s'ha fet aquest dijous al restaurant Miramar de Cambrils. En un auditori format per diversos representats del sector empresarial de la demarcació, Ruscalleda ha fet una valoració de la seva trajectòria professional en un any culminant, en el que deixarà la direcció del seu primer restaurant, el Sant Pau de Sant Pol de Mar, després de 30 anys d’activitat ininterrompuda.

Durant l’acte, Ruscalleda també ha volgut sumar-se a la promoció que la Cambra està impulsant, juntament amb d’altres agents del territori, per dinamitzar l’avellana de Reus com a fruita seca de referència de la demarcació. Una iniciativa, articulada al voltant de les jornades del Temps d'avellana que considera "molt positiva, atenent no únicament la importància de l’avellana en l’imaginari de casa nostra sinó també, i molt especialment, el seu alt valor gastronòmic".

COMENTARIS (0)

Reportatges