Dilluns, 21 de Maig de 2018

Salou vol atraure el turisme sènior d'Irlanda

L'Ajuntament treballa amb un operador turístic per oferir paquets a aquest sector de públic

13 de Setembre de 2017, per Redacció
  • El regidor de Turisme del consitori, Benet Presas, amb el representant de l'operador irlandès

    Cedida

Salou ha rebut la visita del director de l’agència John Galligan Travel, la més important d’Irlanda pel que fa a la venda de paquets de turisme sènior. Aquesta companyia, com ha assenyalat el regidor de Turisme, Benet Presas, estaria interessada en comercialitzar la venda de paquets ‘over 50’ a la capital de la Costa Daurada i, en aquest sentit, ja hauria visitat diversos establiments hotelers i la destinació per conèixer de primera mà l’oferta del municipi.

 

Augment del 28,8% 

El perfil dels clients serien tant paquet individuals com també algun grup organitzat. Presas ha comentat que “és l’agència irlandesa amb més experiència en la venda de viatges sènior i, sense cap mena de dubte, la seva presència a Salou ajudaria a allargar la temporada amb arribades des del mes de maig fins a finals d’octubre”, exceptuant els mesos més punta, que ja tenen un major flux de visitants.

Cal destacar, segons fonts municipals, que enguany el visitant irlandès ha augmentat d’un 28,8%; tenen un poder adquisitiu mig i alt i fins a 15 d’agost han sumat ja més de 300.000 pernoctacions; suposant un 5,5% del global de clients que visiten Salou.

Fonts del consistori han subratllat també que aquests utilitzen l’aeroport de Reus per arribar a la demarcació, tot sumant aquest estiu ja més de 80.000 passatgers irlandesos aterrats a la capital del Baix Camp.

La trobada entre Presas i John Galligan s’ha dut a terme a la seu del Patronat de Turisme de Salou, al Xalet Torremar, on el regidor li ha lliurat un llibre de prestigi del municipi.

COMENTARIS (0)

Reportatges