Cookie control
Dissabte, 20 de Juliol de 2019

S'obren les convocatòries d’ajuts a la creació, millora i creixement de les empreses

Com a novetat, s’ha convocat una subvenció dirigida la internacionalització de les organitzacions

10 de Juliol de 2018, per Redacció
  • El regidor Arza ha presentat les subvencions aquest dimarts

    Cedida

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i amb la col·laboració de l’empresa municipal Redessa, ha obert aquest passat dilluns les convocatòries de subvencions dirigides a les empreses i nous emprenedors per afavorir l’impuls i la dinamització econòmica de la ciutat. Enguany, a banda de la publicació de les subvencions destinades al foment a la creació i establiment d’empreses a Reus, al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs i a la millora de les instal·lacions d’empreses ja existents; també s’ha convocat una subvenció dirigida la internacionalització de les empreses.

En el context econòmic actual, s'ha exposat, la internacionalització és una de les mesures de creixement empresarial més efectives i que aporta beneficis a les empreses, com l’augment de la competitivitat, la diversificació dels riscs i el creixement en les vendes D’aquesta manera, es vol donar suport a l’expansió internacional de les empreses de la ciutat. Aquesta convocatòria, que estarà oberta fins al 31 d’agost i dotada amb 16.200 euros, 1.800 euros per ajut atorgat, compta amb una única línia de subvenció, al foment a la internacionalització per a les empreses establertes a Reus, que necessiten elaborar un Pla de Promoció Internacional i un Pla de Màrqueting Digital.

La línia està dotada amb 16.200 euros. En podran ser beneficiaris d’aquest ajut els sol·licitants que tinguin la seu o activitat principal de la seva empresa a Reus, que comptin amb menys de 50 treballadors, que comercialitzin productes d'elaboració pròpia i que tinguin un volum d'exportació no superior al 15% de la facturació total. Aquesta altra convocatòria, que estarà oberta fins al 28 de setembre i dotada amb 90.000 euros, 2.000 euros per ajut atorgat, planteja tres línies més de subvencions: Foment a la creació i establiment d’empreses a Reus Per a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros per la seva posada en funcionament. Aquesta línia està dotada amb 40.000 euros; Foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs per a les empreses establertes a Reus, que adquireixin un negoci ja en funcionament, que continuïn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables. La línia està dotada amb 20.000 euros; Foment de la millora en les instal·lacions d’empreses o negocis ja existents a Reus per a les empreses establertes a Reus, que no siguin de recent creació i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros en reformar o modernitzar el seu negoci ubicat a Reus. Aquesta línia està dotada amb 30.000 euros.

En podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les persones sol·licitants que hagin iniciat l’activitat econòmica, adquirit un negoci en traspàs o hagin realitzat reformes de millora entre el 17 d’octubre de 2017 i el 28 de setembre de 2018. L’atorgament de les subvencions s’efectuarà conforme als principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació.

El 23 de juliol a dos quarts de 10 del matí, els tècnics de Redessa oferiran una sessió informativa a tots aquells empresaris i emprenedors interessats en la convocatòria de subvencions. L’activitat tindrà lloc a les instal·lacions de l’edifici Tecnoparc.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges