Cookie control
Dimecres, 13 de Novembre de 2019

Sopars els divendres i dissabtes al Lumine

21 d'Octubre de 2019, per Jordi Garcia Arnau
  • La situació del restaurant a prop del mar és un altre dels atractius de Lumine

    Jordi Garcia Arnau

Mig any després de l'arribada del xef David Marsal al Lumine, l'oferta de restauració d'aquest complex turístic va en augment gràcies a la novetat que representa el servei de sopar a la Casa Club Lakes els divendres i dissabtes a la nit. Un sopar que es pot tancar amb una copa a la terrassa amb vista al camp de golf que disposa el ‘Lumine Lakes’.

Marsal ha treballat amb els grans noms de la cuina catalana com Ferran Adrià, els germans Roca, Sergi Arola o Carme Ruscalleda. Però la popularitat li ha arribat en els últims anys, amb la participació com a cap de gastronomia de la productora Endemol, responsable del fenomen televisiu 'Mastechef'.

Al restaurant Lumine trobareu els sabors, textures i aromes de l’exquisida cuina mediterrània amb una gastronomia creativa i elaborada. La innovació i la barreja d'elements com les aportacions de cuines exòtiques asiàtiques, són un altre dels seus trets característics que fan que Lumine esdevingui un referent en gastronomia a la Costa Daurada per poder gaudir d'un àpat d'alt nivell.

El Lumine és un restaurant situat a tocar de Port Aventura i amb una situació envejable a prop del mar i amb agradables vistes sobre el Cap Salou i una pineda mediterrània. De fet, aquests elements  paisajistícs, han estat claus per convèncer David Marsal de deixar el programa ‘Masterchef’ i apostar per Lumine a tocar de la seva Tarragona natal.

Ja fa 10 anys que Lumine és present a Salou, i per aquest motiu volen créixer amb la construcció de nous habitatges i un centre comercial que es farà realitat en els propers anys. En l'actualitat Lumine disposa de tres camps de golf, dos de 18 forats i un de petit de 9 forats.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges