Dilluns, 25 de Març de 2019

Sor Lucía Caram, convidada de luxe al Fòrum Més Dona

També destaca la participació de Juan Carlos Cubeiro, considerat un dels majors experts espanyols en talent, lideratge i coaching

08 de Maig de 2018, per Redacció
  • Presentació del Fòrum Més Dona d'enguany

    Cedida

El Fòrum Més Dona torna a firaReus aquest dijous amb la seva quarta edició, sota el títol 'Wellness & Work'. Aquest esdeveniment, dedicat al talent i lideratge femení, aplegarà prop d'un centenar de persones. El Fòrum estarà dedicat al benestar, a la salut i al treball. Enguany, entre els ponents destaca la participació de la monja dominica contemplativa i activista cristiana, Sor Lucía Caram; l'expert internacional en talent i lideratge i Head of Talent de Manpowergroup, Juan Carlos Cubeiro; la fundadora i directora de l’empresa Biwel salut empresarial, Estel Mallorquí; la CEO de Fem Arquitectura i fundadora de BBShower, Maria Archer; i el talent Manager de Viajes Para Ti, Jesús Fernández, entre d’altres. La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la presidenta de l’Institut Català de la Dona, Núria Balada Cardona.

Així, a través de la realització de conferències, taules rodones i tallers, s’analitzaran algunes temàtiques com la felicitat a l’empresa, la qualitat dels espais de treball i la gestió de la diversitat a les empreses saludables. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que es tracta "d’una trobada única a la demarcació sobre creixement professional i networking que serveixen per prendre consciència i potenciar el talent i el lideratge femení actual".

El Fòrum està adreçat principalment al sector professional femení i vol donar resposta a la necessitat de crear una xarxa i una comunitat de professionals que aposti pel lideratge i talent de les dones. L'objectiu és reunir professionals, tant homes com dones, empreses i organitzacions que d'una forma dinàmica i innovadora vulguin reflexionar, inspirar-se i aprendre sobre la dona en el món empresarial.

En aquesta trobada, a més del contingut formatiu i divulgatiu, hi haurà també zona expositiva. La jornada s'iniciarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 3 de la tarda.

COMENTARIS (0)

Reportatges