Dilluns, 16 d'Octubre de 2017

Tallers de cuina, estands d'alimentació i foodtrucks, ofertes gastronòmiques d'exproReus

28 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Paula Alós és una de les protagonistes de l'ExproReus 2017

    Cedida

La gastronomia tornarà a centrar bona part del programa d'activitats d'exproReus, amb tallers i degustacions de productes i amb la zona exterior del Tasting Village, on novament es concentrarà tota l'oferta de restauració.

L'estand de Cuina & Disseny – TarracoGrup, serà l'espai destinat als tallers de cuina que enguany tindran com a protagonista a la guanyadora de Masterchef Junior 4, Paula Alós. La Paula és de Mataró, té 11 anys i farà el seu showcooking el dijous, dia 12 d'octubre, a les 12 del migdia.

La zona del tasting village comptarà enguany amb 16 estands dels següents expositors: La Despensa Manchega, Vermut Miró, Menjablanc de Reus, Missushi, Braseria La Borda de l'Avi, Distribucions Vicamar, Braseria La Tasca de Sant Jordi, La Fàbrica, Bella Italia da Gino, L'Heura Artesans, Forn Franquesa, Queserías Rosillo – La Fireta, Xocolato, Damm, Xurreria Xavi i Golosinas Cabezas. També hi haurà 4 foodtrucks: L'Escorça, La Tipo, La Aventura, La Factoría.

ExproReus obrirà portes de l'11 al 15 d'octubre, en horari d'11 del matí a 9 del vespre, mentre que la zona del Tasting Village tancarà a les 11 de la nit.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)