Dimecres, 20 de Febrer de 2019

Un centenar d'emprenedors comparteix la seva experiència al 'Business Networking: estiu amb màgia'

La Diputació de Tarragona organitza la trobada entre empresaris del Camp i les Terres de l'Ebre

22 de Juny de 2018, per Redacció
  • Un instant de la jornada

    Cedida

Aprofitant l'arribada de l'estiu, un grup d'emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han reunit per exposar les seves iniciatives en un ambient relaxat que ha propiciat l'intercanvi de coneixement entre ells. Han participat en una jornada organitzada des de la Diputació "per tal de donar a conèixer les empreses, productes i serveis de nova creació als assistents", s'ha exposat des de l'ens supracomarcal.

El talent emprenedor del nostre territori s'ha donat cita al Lumine & Beach Club aquest passat dijous al vespre amb un programa que ha contemplat espais de presentació pels expositors inscrits i una actuació de l'emprenedor i mag Òscar Vallhonrat.

La vetllada ha permès que els 24 expositors, amb iniciatives tant diverses com l'hostatgeria rural, les activitats extraescolars de valor afegit o l'elaboració de còctels originals, comparteixin les seves experiències amb els més de 100 assistents.

Amb l'organització d'aquesta trobada, així com d'altres activitats que es van programant al llarg de l'any, com un 'afterwork' que ha tingut lloc recentment a Tortosa o la convocatòria dels Premis Emprèn 2018, "la Diputació dóna suport, promou i ofereix formació al talent emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre", s'ha subratllat. Tot el programa d'actuacions que es realitzen en aquest àmbit es pot consultar a dipta.cat/empren.

COMENTARIS (0)

Reportatges