Cookie control
Dimarts, 12 de Novembre de 2019

Un empresari reusenc premiat al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

L’empresa guardonada comercialitza calçots

28 d'Octubre de 2016, per Redacció
  • Sent la terra, l'empresa de calçots portada pel reusenc Xavier Alagarda, ha sigut premiada al Fòrum Gastronòmic i fira Hostelco de Barcelona

    Cedida

Sent la terra, l’empresa mont-rogenca de calçots portada pel reusenc Xavier Alagarda, ha estat premiada al Fòrum Gastronòmic i fira Hostelco, que s’ha celebrat aquesta setmana, del 23 al 26 d'octubre, a Barcelona en l’any de Catalunya com a regió europea de la gastronomia. El premi va ser atorgat en la categoria de ‘packagging més creatiu’ pel ‘pack calçotada’, que està format per una bossa de cotó que es transforma en un pitet que acompanya els calçots i la salsa, amb la imatge de la marca Cuits, que ha sigut renovada aquest any. El jurat, compost per professionals de primer ordre en l’àmbit de la gastronomia, també va atorgar a l’empresa la segona posició en la categoria de millor producte. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges