Un jurat valida les propostes de la Mar de Tapes de Cambrils al Mercat Municipal de la Vila. L’objectiu d’aquest control de qualitat previ, segons fonts municipals, "és posicionar-se com la millor ruta de tapes de la demarcació". D'aquesta manera, un equip de quatre xefs treballa per "ajustar o millorar" les creacions culinàries de la 8a edició de la ruta, que se celebrarà del 7 al 16 de juny. El control en qüestió ha començat aquest passat dimarts, i encara s'allargarà fins aquest dimecres al migdia.
El Patronat Municipal de Turisme, el gremi de restaurants i Estrella Damm (patrocinador oficial) enceten una nova etapa "on primarà la qualitat del producte, el producte local, l'elaboració i presentació de les tapes i l'autenticitat de les propostes amb la cuina que realitza cada establiment", s'ha subratllat.
L'equip tècnic està format per Ana Ruiz (Restaurant AQ), Leo Vidal (Frida), Pep Cuerva (Deliranto) i Joan Llaberia (L'Original Experiències Gastronòmiques). A més, l’avaluació també compta amb un jurat professional que valida definitivament la participació de la tapa sota uns criteris de creativitat i l'originalitat, presentació i emplatat, gust, qualitat del producte i interpretació o relació del tastet amb la temàtica "tastets de mar i terra". Aquest jurat està format per Adrià Viladomat (assessor i estilista gastronòmic), Eva Hausmann (assessora, experta i crítica gastronòmica) i Lídia Adelantado (experta en gestió i coordinació d'esdeveniments gastronòmics).
En total, s’han presentat a la 8a edició de la Mar de Tapes 36 establiments que oferiran tapa i canya a 3 euros i quatre restaurants que oferiran un menú de tapes més una cervesa Estrella Damm amb tres franges de preus (25, 40 i 60 euros).
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics