Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Una delegació del Port pren part en unes jornades dedicades als fertilitzants d'última generació

Aquesta nova cita està dedicada als cultius, productes i especialistes del mercat europeu

14 de Febrer de 2018, per Redacció
  • La trobada inclou conferències a les quals assisteixen els integrants del Port de Tarragona

    Cedida

Una delegació del Port de Tarragona assisteix aquests dies a l’Argus Added Value Fertilizers Europe, que se celebra a Madrid i es clou aquest dimecres. Es tracta de la primera conferència de fertilitzants d’última generació que s’organitza a l'Estat espanyol. El mes d’octubre passat ja es va celebrar una conferència sobre fertilitzants a Barcelona, però la de Madrid està dedicada a fertilitzants "amb un especial valor afegit ja que, en la seva majoria, es tracta d’una fórmula innovadora que permet una major eficiència", han exposat fonts del Port.

L’Argus Added Value Fertilizers Europe està organitzada per la consultaria Argus i s’estructura en dos dies de xerrades i 'networking'. El mercat d’aquest tipus de fertilitzants amb valor afegit està creixent molt a Europa, s'ha precisat. Aquesta nova cita està dedicada als cultius, productes i especialistes del mercat europeu i ofereix tant sessions de contingut tècnic com científic, així com oportunitats comercials i de negoci en aquesta regió.

Els representants del Port de Tarragona assisteixen a la conferència acompanyats del director comercial d’Arola Aduanas y Consignaciones, Alberto Cano. L’esdeveniment acull empreses productores, distribuïdores i 'services providers', i tracta tant fertilitzants líquids com sòlids.

COMENTARIS (0)