Divendres, 18 de Gener de 2019

Una quarantena d’establiments participaran al Sabor Salou

L’objectiu d’aquesta fira, que es celebrarà aquest cap de setmana, és donar a conèixer la qualitat i la diversitat de la oferta de Salou

04 de Maig de 2017, per Infocamp.cat
  • Un dels estands del Sabor Salou

    Cedida

Torna una nova edició del Sabor Salou que tindrà lloc al Passeig Jaume I de Salou aquest cap de setmana -5, 6 i 7 de maig-. Un total de quaranta establiments participaran en aquesta fira amb l’objectiu de donar a conèixer la qualitat i la diversitat de l’oferta del municipi, presentar-se com a restauradors locals i promocionar-se i vendre els seus productes. Enguany, degut a la gran afluència de públic que s’espera –amb motiu del canvi de dates- es farà una nova distribució on els establiments disposaran de terrassa i també s’ampliaran els punts de venda de tiquet passant de dos punts a tres –situats al principi, al mig i al final del recorregut-.

Es tracta “d’una experiència de sabors que permet atraure al turisme de proximitat”, tal i com va definir l’alcalde de Salou, Pere Granados. En aquesta línia, pensat per a tots els públics, també hi haurà una carpa central amb tallers pels visitants i famílies i, per al públic infantil es disposarà d’una oferta d’oci amb una zona per als més petits, una ludoteca i inflables.

Horaris i preus

Els horaris aniran variant segons el dia de tal manera que el 5 de maig serà de 5 de la tarda a les 10 de la nit, el dissabte 6 de maig d’11 del matí a les 10 de la nit i el diumenge d’11 del matí a 8 de la tarda. El preu per tres degustacions i una copa serà de 5 euros o, enguany, també hi haurà la possibilitat de tres degustacions sense copa per 4 euros. Per a més informació es pot consultar la pàgina web.

COMENTARIS (0)

Reportatges