Dimecres, 16 de Gener de 2019

Una seixantena de restauradors formen la setena edició del Gastrotour de Salou

Els establiments de restauració de la capital de la Costa Daurada es promocionaran del 18 al 27 de maig

14 de Maig de 2018, per Redacció
  • L'acte de presentació s'ha fet aquest dilluns

    Cedida

Aquest dilluns al matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora de Dinamització i Promoció Econòmica, Comerç, Mercat, i Consum, Martina Fourrier, han presentat la setena edició del Gastrotour Salou 2018 al restaurant Rock&Grill, la tapa guanyadora de la passada edició. Es tracta d’una ruta gastronòmica que destaca per la gran varietat i qualitat de degustacions que s’ofereixen per part del teixit local, s'ha destacat des del consistori. Fonts municipals han volgut recordar que aquesta ruta pel municipi de Salou està patrocinada per San Miguel, i que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.

Enguany, les dates oficials del Gastrotour seran del 18 de maig, quan es doni el tret de sortida a la setena edició d’aquesta ruta de tapes pel municipi, amb 64 restauradors, fins al 27 de maig quan finalitzi. Per aquesta edició, es tornarà a editar tota la informació en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) buscant atreure clients i consolidar les rutes existents tot potenciant la gastronomia del municipi. Els més petits també podran gaudir de l’experiència amb la ruta babyTour, dedicada en exclusiva a les degustacions infantils; per tal de permetre fer recorreguts en família i adaptant les tapes a tots els paladars.

Degustacions dolces, salades i una "gran varietat" de plats se serviran amb un ‘quinto’ de Cervesa San Miquel i es trobaran a diferents establiments de restauració del municipi per 2,50 euros. Els restauradors intentaran superar les degustacions de l’any passat, on se'n van servir fins a 100.000. L’alcalde Granados ha volgut agrair "la gran implicació dels diferents restauradors" i felicitar-los per "la degustació de sabors de Salou que duran a terme durant aquests dies".

Pel que fa als premis, aquest any tots aquelles persones que facin 10 degustacions poden omplir la butlleta de darrere del programa, votar la millor tapa, la tapa més original, i el millor servei , i dipositar-la en les urnes distribuïdes en cadascun dels establiments participants i entraran en el sorteig de diferents premis. Un any més, l’Associació de Comerciants i empresaris de Salou ha volgut col·laborar amb el Gastrotour tot oferint el 'shopping tour' que consisteix en que als clients dels establiments associats els hi donaran una bossa prèvia compra.

COMENTARIS (0)

Reportatges