Dimarts, 23 d'Abril de 2024

Vermouth Yzaguirre presenta l'ampolla de Santa Tecla

L'acte s'ha fet a l'antic bar Boada de Tarragona, reobert per aquesta ocasió especial

09 de Setembre de 2019, per Jordi Garcia Arnau
  • Una imatge de la presentació

    Jordi Garcia Arnau

S'apropa la festa major de Tarragona i Vermut Yzaguirre hi vol ser present d'una manera destacada amb la presentació d'una edició especial de 2.500 ampolles d'Yzaguirre Clàssic Vermell amb un disseny exclusiu per les festes. L'ampolla de Santa Tecla ja s'ha convertit en una tradició després de cinc anys apostant per una etiqueta commemorativa. La imatge de l'etiqueta d'enguany és obra del dissenyador Arnau Martín i és un homenatge a les quatre colles castelleres de Tarragona amb la rosassa de la catedral de fons.

A la presentació hi han intervingut el propietari del bar, Eduard Boada, pregoner de la festa major d'enguany i Gregori Luengo, director d'exportacions de Vermut Yzaguirre. Eduard Boada s'ha mostrat molt content de poder acollir aquest acte de presentació del Vermut de la festa major. Boada també ha parlat sobre el documental que explica la seva trajectòria vital al bar Boada, titulat 'La mida del temps', i que es podrà veure properament. Boada ha recordat les diferents èpoques d'èxit que va viure el bar coincidint amb la presència de l'exèrcit, la policia i finalment els estudiants. El documental ha estat dirigit per David Aymerich i en aquest es presenta el personatge a través de vuit entrevistes.

Gregori Luengo, director d'exportacions de Bodegues Yzaguirre, també ha parlat sobre la darrera novetat de la marca, el vermut 'herbal vintage', un nou producte amb una fórmula originària del segle XIX que s’envelleix en fusta de roure americà on reposa i madura fins arribar al punt òptim.

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics