Els roig-i-negres s'imposen per 0 a 3 al filial del Mallorca

• Un instant del partit disputat a Mallorca

futbol balear

• Una jugada per banda del CF Reus

CF Reus Deportiu

Amb una trajectòria idèntica arribaven el Reus i Mallorca B: dues victòries i un empat, set punts que els ubicaven empatats a prop del playoff d’ascens. El conjunt del Baix Camp buscava la victòria en un camp on el conjunt vermellenc havia guanyat els seus dos enfrontaments. Els de Natxo González continuaven el seu filial crucis: tercer partit consecutiu contra un planter rere Espanyol B i Saragossa B. Fora de casa, encara no coneixien la victòria. I el preparador basc avisava a la prèvia: “Hem de ser més fiables al darrere”.

Per això esperàvem una versió defensiva dels roig-i-negres. No obstant això, el partit ha estat el contrari que el darrer partit com a visitant –una constel·lació de despropòsits i quatre gols en contra a Sant Adrià–, avui, a Son Bibiloni el partit s’ha posat de cara ràpidament. Una contractura posava l’ai al cos dels seguidors reusencs en el darrer triomf a casa, després de la bona actuació del davanter Fran Carbia. Però aquest diumenge confirmava el seu inici prometedor: al minut 19, feia el primer del partit; poc després de la mitja hora, la segona diana. En cinc jornades el jove davanter ja ha igualat el seu registre golejador de la temporada passada.

D’aquesta manera s’ha acabat la primera part; a la represa, el Mallorca B intentava canviar la dinàmica del joc introduït dos canvis ofensius. Però poc ha trigat en arribar el cop de gràcia. Penal a favor del Reus, i Xisco fa el tercer i tanca l’encontre, jugant a plaer la resta dels minuts, sense perill ni marcador. Era temps per la segona unitat: Muneta i Edgar han sortit a la gespa en pujar el tercer al marcador, al mateix temps que el conjunt illenc feia la seva tercera substitució.

Havia reemplaçat tot el front de l’atac. I quedava clar que no era el seu dia. En canvi, el CF Reus ha reservat jugadors importants com el darrer fitxatge, Edgar. Fran Carbia, al seu temps, es presenta amb aquests dos gols. I és que aquesta temporada, el CF Reus té alternatives.

FITXA TÈCNICA

Mallorca B: Parera; Cifré, Kasim, Gabri, Company; Clausí, Sergio, Nico (Iriarte, 46’), Cedric; Brandon (Tià Sastre, 57’) i Kike (Domi, 46’).

CF Reus: Edgar Badia; Riki (Rubén, 76’), Olmo, Moyano, Marín; Delgado, Folch, Masqué, Xisco (Muneta, 55’); Fran Carbia i Sellarès (Edgar, 55’).

Àrbitre: Alfonso Melgares de Aguilar Fernández (col·legi murcià) ha amonestat Sellarès (28’) i Edgar Badia (29’) del CF Reus; i Cifré (51’) i Parera (54’) del conjunt local.

Gols: 0-1, Fran Carbia (19’); 0-2, Fran Carbia (33’); i 0-3, Xisco, de penal (55’).