El Badalona ridiculitza un Nàstic que es mostra impotent davant el cuer

03 de Novembre de 2013, per Camp d'Esports/ GDDC
  • El Nàstic ha punxat aquest diumenge a Badalona

Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic ha perdut contra el cuer del grup, el Badalona, i ho ha fet per 2 a 0. El darrer classificat ha tret els colors a l'equip de Santi Castillejo, que ha tancat la setmana de 'nou' punts sumant només 1, el que va aconseguir dimecres contra l'Olot.

El Nàstic ha començat el partit amb força i amb la intenció de portar perill a la porteria de Marcos, però ha estat el Badalona qui ha tingut les dues millors ocasions en els deu primers minuts de partit. Els homes de Santi Castillejo no han cedit un pam en atac en el tram inicial del partit, davant un Badalona que no renunciava al seu objectiu de ser el primer equip a marcar.

El Nàstic ha recuperat el control del partit, però com ja és habitual, en els metres finals els grana han desaparegut. De la seva banda, els locals no han deixat d’insistir davant la porteria de Reina i al minut 26 ha arribat el gol badaloní. Abraham ha aprofitat una errada d’Aleix Coch per superar el porter grana davant la desesperació dels seguidors que s’han desplaçat al Camp del Centerani. Ha estat el setè gol del Badalona d’aquesta temporada.

A la segona part el Nàstic ha disposat de 45 minuts per donar la volta a un marcador molt negatiu, no només pel que fa als punts, sinó també en joc. Poc ha trigat el Badalona en donar la segona bufetada. Als deu minuts d’aquest període una jugada de l’exgrana Boniquet ha estat rematada al fons de la porteria per Abraham, qui ha aconseguit el segon gol del seu compte particular i el vuitè del Badalona en el comput global de la temporada. En una de les poques pilotes que han anat entre els tres pals, Perera ha superat el porter badaloní Marcos. El gol, però, ha estat anul·lat per l’àrbitre per fora de joc, tot i que sembla que la jugada era legal.

FC Badalona: Marcos, Cárdenas, Robert, Castillo, Bermudo, Sergi Gómez, Puigdollers, Joaquín (Guigliotti, 87’), Abraham, Boniquet (Lázaro, 75’) i Ferran (Neskeens, 58’).

Gimnàstic de Tarragona: Rodri, Calavera, Viale, Aleix Coch, Verdú, Molina (Querol, 56’), Rocha, Rubio (David Sánchez, 56’), Lago Junior (Jean Luc, 56’), Perera i Marcos.

Àrbitre: Julio Fermín Leo (navarrès). Ha amonestat a Puigdollers, Luis Blanco (segon entrenador), Bermudo del Badalona; a Rocha i Viale, del Nàstic.

Gols: 1-0, Abraham (26’); 2-0, Abraham (55’).