Dilluns, 21 de Maig de 2018

68 associacions se sumen a la 10a Mostra d'entitats de Cambrils

La festa tindrà lloc aquest dissabte al Parc del pescador

13 de Setembre de 2017, per Redacció
  • La Mostra d'entitats de Cambrils aplegarà 68 diferents associacions de la vila

    Cedida

Aquest dissabte, 16 de setembre, Cambrils viurà la celebració de la 10a Mostra d’entitats, que enguany i segons fonts municipals ha batut el record de participació, amb un total de 68 associacions inscrites. Les entitats es distribuiran en carpes per tot el Parc del pescador entre les 5 de la tarda i les 10 de la nit. La inauguració oficial serà a dos quarts de 6 i anirà a càrrec dels timbalers Cop de Cap de Cambrils.

La 10a edició arriba un programa d’activitats amb 15 espectacles. D'aquesta manera, els assistents podran veure-hi dansa del ventre, una demostració d’activitats esportives, un concert, l’actuació d’una coral, dansa moderna, cant de rumbes i sevillanes, un taller de circ, titelles infantils, xerrades o un combat de boxa. Per a les associacions que hi participen, la Mostra "és un esdeveniment idoni per fer visible el que són, el que fan i el que poden arribar a fer de manera col·lectiva", s'ha exposat des del consistori, que ha subratllat que en aquestes 10 edicions ha anat augmentant el número d’entitats participants, passant de les 40 associacions el primer any, de les 52 el cinquè any a les 68 actuals.

Novetats d’enguany

A banda, hi haurà altres espais de demostració i animació, com un circuit d’aigua de la ONG Enginyers sense Fronteres, o un estand d’elaboració de 1000 pintxos contra la leucèmia que repartirà Cambrils Societas Coqvinaria. També hi haurà activitats pels espais lliures del Parc, com el taller itinerant petits exploradors de l’associació Centre d’Activitats Mar i Muntanya o una zona de 'chill out' amb música de l’associació Cambrils Deep, entre d’altres.

A més, aquest any s’ha incorporat il·luminació a cada carpa perquè es pugui allargar la festa fins entrada la nit. Per aquest motiu, el lema d’enguany és les entitats 'allarguem la festa!'.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana s'ha indicat que "el foment de l’associacionisme és imprescindible per garantir una ciutat cohesionada i plural. I esdeveniments com la Mostra d’Entitats són la part més visible per fer un reconeixement públic de la tasca que fan durant tot l’any".

COMENTARIS (0)

Reportatges