Dimecres, 16 de Gener de 2019

Andreu Suriol deixa la presidència de la Cambra de Tarragona per presentar-se a la llista de Junts per Catalunya

El fins ara president, que tancarà la candidatura per la circumscripció, va presentar la dimissió aquest dilluns al vespre davant els òrgans de govern de l'entitat

28 de Novembre de 2017, per ACN
  • Pla mig del president de la Cambra de Tarragona, Andreu Suriol

    ACN

Albert Suriol ha deixat el càrrec de president de la Cambra de Comerç de Tarragona per poder concórrer a les eleccions del pròxim 21D tancant la llista de Junts per Catalunya a la demarcació. Aquest dilluns al vespre va presentar la seva dimissió davant dels òrgans de govern de la corporació per centrar-se en l'activitat política, després d'assumir el número 18 de la llista del president Carles Puigdemont i el PDeCAT a la demarcació. Al capdavant de l'entitat cameral des del 4 de febrer de 2015, Suriol va rellevar per motius similars l'anterior president, Albert Abelló, que també va decidir deixar el càrrec per encapçalar també la llista de CiU a les eleccions municipals. Durant el seu mandat, ha treballat per impulsar la internacionalització de les empreses, millorar la formació, aconseguir l'equilibri pressupostari de l'entitat reclamar infraestructures necessàries per a les comarques tarragonines davant diferents administracions, segons el comunicat de la Cambra.

Els òrgans de govern de la Cambra de Tarragona han agraït a Suriol la seva dedicació i, al mateix temps, han valorat la seva "positiva tasca" al capdavant de la institució.

COMENTARIS (0)

Reportatges