Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Apareixen nous casos de gossos enverinats a Sant Pere i Sant Pau

Els dos últims casos van poder salvar la vida però els gossos enverinats anteriorment al costat de les piscines van morir

03 de Gener de 2018, per Infocamp.cat
  • Imatge d'arxiu del pipicà situat a la zona nord del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

    Cedida

Una veïna del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra el cas d'enverinament que va patir el seu gos, el Suri, el dia de Cap d'Any quan el va treure a passejar al pipicà senyalitzat situat al davant del bloc Sant Magí, segons van avançar ahir veïns i entitats animalistes a través de les xarxes socials. Al cap d'una estona de tornar a casa, la propietària Montse Cortijo es va adonar que el gos patia convulsions i el va portar ràpidament al veterinari, que li va poder salvar la vida. Per aquest motiu, Cortijo es va presentar a l'oficina dels Mossos d'Esquadra amb l'informe del veterinari per denunciar els fets i demanar que s'investigui el cas.

Es tracta d'un dels dos casos d'enverinament produïts en la darrera setmana al pipicà de la zona nord de Sant Pere i Sant Pau. Dies enrere, però, dos gossos no van tenir la mateixa sort i van morir després d'injectar algun producte tòxic o enverinat al costat de les piscines. És per això que l'entitat animalista RodoGat de Sant Pere i Sant Pau ha alertat els amos de gossos que vagin en compte per la possibilitat d'enverinament en zones freqüentades per mascotes. 

COMENTARIS (0)