Dilluns, 15 d'Octubre de 2018

Arrenca la Festa Major de la Immaculada de Cambrils amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal

Un espectacle familiar, la gran novetat d’enguany

01 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Imatge de l'encensa dels llums de Nadal, l'any passat

    Cedida

El programa d’actes de la Festa Major de la Immaculada comença aquest divendres, 1 de desembre, amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal. Les novetats d’aquest any són l’encesa prèvia d’espelmes i l’espectacle familiar 'Gresca Nadalenca' del grup DPARRANDA.  

L’acte començarà a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. Després de l’encesa de les espelmes i la benvinguda de l’alcaldessa, Camí Mendoza s’encendrà l’enllumenat de Nadal. 

A continuació, més de 80 nens i nenes dels tres cors de l’Escola Municipal de Música (Petits Cantors i Kodaly) i el Cor Infantil Verge del Camí, dirigits per Maria del Mar González, Reyes Gil i Esperança Miguel, acompanyats al piano per Andrés Moya, cantaran 'L’arbre de Nadal', 'Nadal a casa', 'Nadal en banyador' i 'Rock de Nadal'. 

Com és habitual en els darrers anys, la mateixa brigada municipal ha estat l’encarregada d’instal·lar els llums de Nadal. Els treballs per tenir-ho tot a punt per l’encesa van començar la primera setmana d’octubre. 

Cada any s’adquireixen nous elements de decoració nadalenca per anar renovant progressivament els més antics. Enguany s’estrenaran llums a la façana marítima, al Nou Cambrils, al Molí de la Torre, a l’Avinguda Diputació, a més d'un nou disseny a la façana de l’Ajuntament.  

COMENTARIS (0)

Reportatges