Divendres, 20 d'Abril de 2018

Cambrils acull una mostra solidària en el marc del Congrés Internacional Transform

L’associació cambrilenca Família i Infància Digna i el Centre Cristià ABC col·laboren en l’organització de la Conferència Internacional Transform 2017

12 de Juliol de 2017, per
  • Presentació de l'acte solidari

    Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha rebut, aquest dimarts, el grup organitzador de la Conferència Internacional Transform 2017 que tindrà lloc en diferents municipis del Camp de Tarragona, entre el 10 i 15 de juliol. El congrés, organitzat per l’entitat 'Operation Mobilisation', compta amb la col·laboració de l’associació cambrilenca Família i Infància Digna, juntament amb el Centre Cristià Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona.

En el marc del congrés es realitzarà un acte a Cambrils, el proper dijous 13 de juliol, a les 7 de la tarda, al Parc del Pescador. L’acte consistirà en una mostra solidària internacional amb concerts, exhibicions artístiques i danses africanes, entre d’altres.

L’entitat organitzadora, 'Operation Mobilisation', una entitat evangèlica consolidada, aplega 110 països amb més de 4.000 voluntaris i treballen per contribuir a la transformació per mitjà de l’acció social, material i espiritual. 

COMENTARIS (0)