Cookie control
Dijous, 18 de Juliol de 2019

Cambrils obre la convocatòria de subvencions per a la realització d'activitats culturals i festives

Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania fins el 13 de maig

01 d'Abril de 2019, per Redacció
  • Imatge d'un correfoc infantil

    Revista de Cambrils

L'Ajuntament de Cambrils ha aprovat la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a entitats i particulars que duguin a terme activitats culturals i festives a Cambrils que complementin i/o supleixin la competència municipal.

Les persones i associacions interessades en aquests ajuts econòmics poden presentar les seves sol·licituds al registre d'entrada de l'ajuntament cambrilenc fins el dia 13 de maig. Les peticions s'hauran de presentar en model normalitzat i hauran d'anar acompanyades de la documentació corresponent. La informació detallada de la convocatòria ja es pot trobar en el web de l'Ajuntament de Cambrils.

Els objectius de les subvencions són millorar la cohesió social de la ciutat per mitjà de la promoció del teixit associatiu i la cooperació entre el sector públic i el sector privat; donar suport a entitats, grups o particulars que treballen en el camp cultural i festiu potenciant serveis d'interès general per a la col·lectivitat que continguin els atribuïts a la competència local; estimular i fomentar el moviment associatiu com a dinamitzador de l'activitat cultural i festiva; promoure la creació de noves formes de participació i d'incidència social en l'àmbit cultural i festiu; possibilitar el creixement cultural, quantitatiu i qualitatiu, de la ciutat, i donar suport a les programacions estables amb tradició cultural i festiva del municipi.

Els ajuts econòmics aniran destinats a programes anuals que recullin el pla d'activitats ordinàries i habituals o bé programes d'activitats específiques o extraordinàries. Cal tenir en compte que per sol·licitar la subvenció del 2019 ha d'estar aprovada la justificació del 2018. Els criteris per a la valoració de les sol·licituds i altres informacions d'interès es poden consultar a les bases reguladores.

Tramitació electrònica

La llei estableix l'obligació de determinats col·lectius -entre els quals s'inclouen les persones jurídiques, professionals de col·legiació obligatòria, entitats sense personalitat jurídica i empleats públics- de relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions públiques per la realització de qualsevol tràmit d'un procediment administratiu. Per tant, a partir d'ara és obligatori efectuar les trameses electrònicament a la seu electrònica de l'Ajuntament de Cambrils a través de l'espai digital de tramitació, ja que l'Oficina d'Atenció Ciutadana no acceptarà documentació en suport paper al registre d'entrada d'aquests col·lectius.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges