Dimarts, 11 de Desembre de 2018

Cambrils organitza tres tallers amb tècniques per reduir la factura de la llum

Són oberts a tothom i es faran els dies 12, 15 i 17 de febrer al centre cívic de les Basses, l'Ateneu i el Mercat, respectivament

09 de Febrer de 2018, per Redacció
  • L'Ateneu Juvenil de Cambrils acollirà un dels tallers

    Reusdigital.cat

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de Tarragona, en col·laboració amb l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social de l’Ajuntament de Cambrils, ha organitzat tres tallers per ajudar a la ciutadania a comprendre la factura de la llum i aprendre tècniques per reduir la despesa.

Els taller itinerants 'La factura de la llum, com podem reduir-la' es portaran a terme la setmana del 12 al 17 de febrer al Centre Cívic les Basses, l’Ateneu Juvenil i el Mercat Municipal. La primera, al centre cívic, serà el dilluns dia 12 entre dos quarts d'11 del matí i dos quarts d'1 del migdia; la segona, el dijous 15, entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre a l'Ateneu.

Finalment, el dissabte 17, tindrà lloc al Mercat entre les 11 del matí i la 1 del migdia. Aquests tallers estan oberts a tothom i es recomana a les persones interessades a assistir-hi que hi portin una factura de la llum, per tal de seguir millor les explicacions.

A banda, també es realitzarà un taller formatiu adreçat als professionals i personal d’entitats que gestionen ajudes de subministraments per treballar els conceptes bàsics de les factures i de les tarifacions així com l’aplicació del nou bo social elèctric.

COMENTARIS (0)