Cookie control
Divendres, 29 de Maig de 2020

Cambrils promociona la seva gastronomia a Roma amb el xef Arnau Bosch

El Patronat de Turisme va participar en el Dia Mundial de la Tapa

06 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Imatge dels restauradors cambrilencs a Itàlia

    Cedida

El Patronat de Turisme de Cambrils ha participat recentment en la celebració del Dia Mundial de la Tapa que va tenir lloc a l’ambaixada espanyola a Roma el passat mes de juny, gràcies a la seva pertinença a l’Associació de Destinacions a favor del Turisme Gastronòmic. El municipi ha estat representat en aquesta ocasió pels xefs Arnau Bosch i Albert Cambrón, del restaurant Can Bosch, encarregats de l’elaboració de més de 900 tapes distribuïdes entre periodistes, professionals del turisme i autoritats institucionals, reunides per l’ocasió i convidats d’entre més de 300 persones.

La vetllada va començar amb una detallada presentació de les destinacions desplaçades a Roma: Cambrils, Valladolid, Dènia, València, Corunya, Sevilla, Saragossa, Logronyo i Lanzarote, seguida d’unes paraules de l’Embaixador, Jesús Manuel Gracia Aldaz, i del Director de l’OET a Itàlia, Carlos Hernández García.

La presentació gastronòmica de Cambrils en la vetllada es va basar en 3 elaboracions. La primera va ser 'Sable de pimentó vermell, polvoró de ceba, albergínia escalivada, anguila fumada del Delta i caviar d’oli d’oliva de Cambrils'; la segona, 'Pop a la brasa amb parmetier de patates, amb emulsió d’all negre i tàperes', i per acabar, una sorprenent elaboració de 'Menjar blanc'. 

Les elaboracions d'Arnau Bosch i de l’Albert Cambron van delectar els convidats, que els van demanar en repetides ocasions les explicacions i receptes dels plats. A més, Cambrils va ser l’única destinació amb una elaboració dolça, fet que encara va provocar més interès entre els assistents. 

L’acció promocional també va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, que va aportar producte per l’elaboració del sopar i ampolles d’oli Mestral per potenciar la imatge i promoció gastronòmica de Cambrils, des del producte fins al restaurador.

A l’acte hi van assistir, entre d’altres, el delegat del Govern de la Generalitat a Itàlia,  Luca Bellizzi, i la directora del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia, Marta Teixidor, amb qui la regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau, va tenir l’oportunitat de reunir-se aquell mateix matí per parlar de noves propostes a favor de la promoció de la població a Itàlia.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics