Cookie control
Dilluns, 06 de Juliol de 2020

Carme Ruscalleda arrenca el primer calçot de la temporada en la 5a Jornada Gastronòmica de Valls

Xefs amb estrelles michelin protagonitzen showcooking calçotaire davant de desenes de persones

24 de Novembre de 2018, per ACN
  • Carme Ruscalleda; de les autoritats i dels productors de calçots en l'arrencada simbòlica de la primera ceba dolça de la temporada en la 5a Jornada Gastronòmica de Valls.

    ACN

La temporada de calçotades ha donat el tret de sortida, de manera oficial, amb l'arrencada simbòlica dels primers calçots aquest dissabte a Valls. Carme Ruscalleda ha estat l'encarregada de fer els honors de la 5a Jornada Gastronòmica i ha rebut el reconeixement 'Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls'. "Tot el país en tenim ganes i part de l'estranger, fer una calçotada és un superfood, número u", ha afirmat Ruscalleda. L'esdeveniment ha reunit els principals cellers, agricultors i restauradors de la comarca de l'Alt Camp amb xefs de prestigi. Entre ells, els cuiners Albert Raurich, del restaurant Dos Palillos, Carles Abellán, del de La Barra, i Joel Castanyé, del de La Boscana que han elaborat receptes amb la ceba dolça com a protagonista. La jornada ha homenatjat el cuiner vallenc Àngel Solé, mort en accident de trànsit a finals de l'any passat. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics