Cinc detinguts i dos bars precintats en una operació antidroga al barri de l'Eixample de Cambrils

17 de Març de 2017, per Revista Cambrils

  • Durant pràcticament tot el dia hi va haver presència policial al passeig de La Salle

    Berta Ruiz

  • mpli desplegament policial a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, amb Policia Local, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional, ahir a la tarda

    Berta Ruiz

Un ampli dispositiu policial format per Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Policia Local es va desplegar, ahir durant tot el dia, a tot el barri de l'Eixample i es va saldar amb cinc detinguts i amb dos bars precintats en una operació antidroga enmig d'una gran expectació dels veïns del barri. Aquesta operació policial es va iniciar a primera hora del matí i es va allargar durant tot el dia i els efectius policial no van marxar de l'Eixample fins a quarts de 9 del vespre.

En un primer moment es va fer una detenció a un pis del passeig de La Salle 8, i poc després es detenien quatre persones més al carrer del General Prim. La policia va precintar el bar Extremeño, del carrer del General Prim, i el bar El Rincón de la Alegria, de l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer i va fer entrades a altres bars del barri. Els efectius policials anaven i venien d'un cantó a l'altre del barri de l'Eixample fent identificacions i recerques.

La presència de la Policia Nacional era per un tema d'estrangeria. En un moment donat, entre les 7 i les 8 del vespre, es va tallar l'accés tant de vehicles com de vianants, al passeig de l'estació. Segons ha pogut saber revistacambrils.cat, en aquesta operació policial s'hauria desmantellat la principal xarxa de distribució de droga que en aquests moments operava a Cambrils.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Mossos d'Esquadra Cambrils Revista Cambrils reusdigital

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.