Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Comencen les inscripcions per als cursos de català de l’Hospitalet de l’Infant

Les matrícules es faran del 18 al 22 de setembre a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant

15 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Imatge dels estudiants, l'any passat

    Cedida

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, juntament amb el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, comencen el dia 18 de setembre les inscripcions per als cursos de català. Concretament seran del 18 al 21 de setembre, de dos quarts de 5 de la tarda a 8 del vespre, i el 22, de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia. 

Els tràmits es faran a Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere (c. de Ramon Berenguer IV), de l’Hospitalet de l’Infant, i les classes, a l’antiga Escola Àster. Els nivells previstos per al primer quadrimestre són bàsic, intermedi 3, suficiència 3 i també I1, I2, I3, S1, S2, S3 i C2 en línia. 

Durant els dies d’inscripció també s’administraran proves de col·locació a les persones que vulguin millorar el seu nivell de català però que no sàpiguen quin és el curs que els correspon fer. Per als catalanoparlants s’ofereixen cursos tant presencials com en línia amb el Parla.cat, una bona opció per a persones que no poden assistir a classe. El nivell C2 també es pot fer en línia. 

 

COMENTARIS (0)