Dissabte, 23 de Març de 2019

Comencen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de Cambrils

El nou pas uneix els carrers del Monestir de Scala Dei i de Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana

09 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • L'acaldessa Mendoza, a la zona de les obres

    Cedida

L'Ajuntament de Cambrils ha fet saber que ja estan en marxa les obres de la passera per a vehicles i vianants del barranc del Regueral. Els treballs, adjudicats a l’empresa REGIMOVI SL per un import de 106.358,64 euros (amb IVA inclòs), consistiran en la construcció d’una calçada de 9 metres d’ample i unes voreres de 2,2 metres.

Aquest pas unirà els carrers del Monestir de Scala Dei ide  Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana, que s’interrompia sobtadament en aquest punt. La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants.

L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi. Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre amb els treballs previs i el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera.

Els treballs continuen amb la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica.

COMENTARIS (0)

Reportatges