Dilluns, 23 d'Abril de 2018

Comencen les obres de senyalització del passeig Marítim i Mediterrani de Miami Platja

La inversió és de 115.153,41 euros i els treballs els farà el Taller Baix Camp

20 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Operaris del Taller Baix Camp inicien les obres de senyalització del carril

    Cedida

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha començat aquesta setmana els treballs de senyalització horitzontal i vertical del passeig Marítim i Mediterrani de Miami Platja. L’actuació contempla la creació d’un carril bici de 3.500 metres, que anirà fins a l’Estany Gelat on s’unirà amb la ruta de BTT existent.

El nou carril bici projectat, que passarà pel passeig Marítim i pel Mediterrani, està pensat per fomentar l’ús d’aquest mitjà de transport però també per convidar als veïns i visitants a gaudir d’unes visites privilegiades de les cales del municipi.

El carril bici és un dels elements destacats d’uns treballs de senyalització horitzontal i vertical que permetran millorar la mobilitat de la zona. Amb aquest objectiu es delimitaran nous sentits de circulació i diversos passos de zebra. A més s’instal·laran reguladors de velocitat, un total de 14, al passeig Mediterrani per tal de reduir l’excés de velocitat.

El Taller Baix Camp realitzarà els treballs de senyalització

L’Ajuntament ha adjudicat al Taller Baix Camp la realització dels treballs. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre, amb seu a Reus, que ofereix suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. L’entitat vetlla també per la integració laboral de les persones que en formen part i ofereixen diversos serveis laborals, entre ells el de senyalització viària. El pressupost d’execució és de 115.153,41 euros, Iva inclòs, del qual el 45% és per la senyalització del nou carril bici.

Recentement s'han dut a terme les obres de pavimentació en aquests carrers, fet que ha permès millorar dues de les artèries principals del nucli de Miami Platja.

COMENTARIS (0)