Dilluns, 25 de Març de 2019

Correus millora la seva oficina a la Pineda

Dóna servei a uns 3.000 veïns, i des d'ara ampliarà el seu horari d'obertura

16 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Foto de família dels assistents a la inauguració de la renovada oficina

    Cedida

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el cap de sector de la xarxa d’oficines de Correus, Manel Moya, han inaugurat les millores de l’oficina de la Pineda.

El local ha estat dissenyat "per millorar l’atenció i l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los, un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat", han exposat fonts municipals. La nova oficina passa d’auxiliar al model de satèl·lit, i s’adapta al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per "reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa d’aproximadament 2.400 oficines".

L’oficina, situada al carrer Isaac Albéniz numero 2, dóna servei als més de 3.000 veïns i veïnes que resideixen a la Pineda. Tal i com ha avançat Poblet, "ara es gaudirà d’un millor servei postal, ja que Correus ha ampliat el seu horari", que serà de dilluns a divendres (de tres quarts d'11 a dos quarts de 3) i dissabtes (d'11 a 1 del migdia). Aquesta ampliació d’horaris s’emmarca en el pla de Correus "per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los més proximitat i disponibilitat".

A més, a partir d’ara es podran realitzar a l’oficina de la Pineda les mateixes gestions que a la resta d’oficines. A l’acte d’inauguració hi han assistit membres de la corporació municipal, representants de les entitats de la Pineda i la directora i treballadors de l’oficina de Correos a la Pineda. 

COMENTARIS (0)

Reportatges