Divendres, 20 de Juliol de 2018

C's Cambrils demana més aparcaments per a bicicletes

El regidor Imanol Rico (C's) assenyala la necessitat de 'treballar en un pla de mobilitat local, sostenible i saludable que millori la qualitat de vida dels veïns'

12 d'Agost de 2017, per Infocamp
  • Bicicletes aparcades en un arbre de la façana marítima de Cambrils

    Cedida

El grup municipal de Ciutadans (C's) a Cambrils ha sol·licitat "la instal·lació de més aparcaments per a bicicletes a Cambrils, principalment al Passeig Marítim on hi ha moltes bicicletes mal aparcades", ha assenyalat el portaveu municipal de Cs, Imanol Rico, i ha afegit que "si s'aposta pel turisme esportiu amb bicicleta, s'ha d'adaptar la ciutat tant en aparcaments com en carrils bici i passos de ciclistes, ja que actualment hi ha deficiències a la ciutat en aquest sentit". Imanol Rico ha assegurat que "Cambrils és una ciutat idònia per gaudir de la bicicleta, molts veïns acostumen a fer-la servir per desplaçar-se".

Per això, ha apostat també per "treballar en l'elaboració d'un pla de mobilitat local sostenible que incrementi el nombre d'aparcaments, els carrils i passos de bicicleta". D'aquesta manera, "es fomentaria la mobilitat sostenible i saludable i els ciutadans podrien fer servir la seva bicicleta tot l'any".

COMENTARIS (0)

Reportatges