Dilluns, 22 d'Octubre de 2018

'Descobreix Cambrils' es presenta amb més de 70 activitats formatives a l'abast del jovent

L’objectiu del programa és que l’alumnat 'conegui millor la seva ciutat', subratllen fonts municipals

10 de Gener de 2018, per Redacció
  • La progració s'ha presentat aquest dimecres

    Cedida

El programa municipal 'Descobreix Cambrils' ofereix enguany un total de 74 activitats educatives a l’alumnat de Cambrils. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i els regidors d’Ensenyament i Cultura, Alejandro Garcia i Lluís Abella, han presentat aquest dimecres una nova edició del programa i han fet balanç de les activitats del primer trimestre de l’any. 'Descobreix Cambrils' és un espai d’informació i de gestió que permet conèixer tots els programes i activitats educatives que els diferents departaments de l’Ajuntament ofereixen les escoles i instituts de Cambrils.

A través d’una plataforma web, els centres educatius poden accedir de manera àgil i clara a tota la informació i triar les propostes que més els interessen. L’objectiu del programa és que l’alumnat "conegui millor la seva ciutat, cosa que a la vegada contribueix a reforçar la integració i la cohesió social de Cambrils per garantir una bona convivència i potenciar la implicació de la ciutadania", han indicat fonts municipals.

El programa es va iniciar el curs 2012-2013, amb un paper "molt actiu" del Museu d’Història de Cambrils i l’Arxiu Municipal, que es va reforçar el curs següent amb la incorporació de les activitats que fins llavors la Biblioteca Municipal oferia directament als centres educatius. Però els orígens es remunten al 2001, amb el naixement del projecte 'L’Escola adopta un monument' i posteriorment els programes 'Passeja per Cambrils' i 'Encambrila’t'.

Actualment, el programa està coordinat per la regidoria d’Ensenyament del consistori cambrilenc i gestionat directament amb recursos propis de l’Ajuntament, i destaca per la gran diversitat d’activitats, per l’amplitud d’edats a les que es dirigeixen les diferents propostes (des de P5 fins a l’Escola d’Adults) i perquè implica la major part de les àrees municipals. L’oferta completa, que combina activitats consolidades amb noves propostes, es pot consultar en aquest enllaç.

COMENTARIS (0)