Divendres, 22 de Març de 2019

Desmantellen una xarxa de lloguer turístic fraudulent a Tarragona

Hi ha dos detinguts que havien estafat més de 7.000 euros a les víctimes

22 de Febrer de 2019, per ACN
  • Una imatge de l'operatiu

    ACN

La policia espanyola ha desmantellat una xarxa dedicada al lloguer fraudulent d'apartaments turístics a la costa de Tarragona. Els detinguts promocionaven allotjaments per a les vacances a través de pàgines web especialitzades. Els interessats ingressaven per anticipat una paga i senyal per fer la reserva a diversos comptes corrents, però els apartaments no existien o no estaven disponibles. Hi ha 52 denúncies presentades a tot l'estat espanyol i la policia ha detingut dos persones a Tarragona, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de delictes d'estafa.

Amb aquest mètode havien aconseguit 7.051 euros. L'operació policial es va iniciar arran de desenes de denúncies que s'havien presentat a diferents municipi de l'estat espanyol. Les víctimes havien pagat per reservar apartaments turístics en zones privilegiades de la costa de Tarragona, entre d'altres, però quan hi arribaven en les dates acordades, trobaven que els immobles no existien o no estaven disponibles.

A més a més, els arrestats s'anunciaven en pàgines especialitzades on constava un número de telèfon però quan les víctimes pagaven per transferència la paga i senyal, els detinguts bloquejaven el telèfon de la víctima perquè no es pogués posar en contacte amb ells.

COMENTARIS (0)

Reportatges