Dimecres, 16 de Gener de 2019

Detinguts els tres implicats en una agressió amb arma blanca la matinada de Cap d’Any a Cambrils

La baralla entre dos grups de persones va tenir lloc en un local d’oci situat a l’avinguda Horta de Santa Maria

12 de Gener de 2018, per Redacció
  • Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils

    Cedida

Tres homes han estat detinguts com a implicats en una agressió amb arma blanca la matinada de cap d'any a Cambrils. Les declaracions de la víctima i dels testimonis i les revisions de les imatges de les càmeres de seguretat han estat clau per aclarir els fets per part de la Policia Local i identificar les diferents parts. A les 6:55 hores de la matinada, el cos policial va rebre dues trucades telefòniques des d'un local ubicat a l’avinguda Horta de Santa Maria sobre una baralla entre dos grups de persones. Quan les patrulles van arribar al lloc ja no hi havia els implicats. Per això, els agents van iniciar una recerca conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i van localitzar la persona agredida al servei d’urgències de l’Hospital Lleuger de Cambrils, que presentava dues ferides a la zona abdominal

Els agents també van prendre declaració a diversos testimonis i des de la Policia Local es van obrir diligències per un delicte d’agressions. Els agressors, tres homes joves, no van ser localitzats en aquell moment. En els dies següents, el cos policial va prendre declaració a la víctima d’agressió i es van practicar diverses diligències i revisions d’imatges de càmeres de seguretat amb resultats positius. 

El passat 8 de gener es va produir la detenció del presumpte autor de les lesions, identificat com J.P.P., veí de Cambrils. L’endemà, dia 9, també va ser detingut un dels seus acompanyants, F.P.P, per part de Mossos d’Esquadra a Reus. Per últim, aquest dijous 11 de gener, la Policia Local va identificar i detenir el tercer implicat, J.G.M., també veí de Cambrils.

Amb aquesta darrera actuació, s’han donat per finalitzades les diligències policials que han estat lliurades al Jutjat d’Instrucció de Reus.

Detenció per violència domestica

 La Policia Local també va detenir la matinada del passat dimecres 10 de gener un home de 36 anys per un delicte de violència domèstica al carrer Balmes. A les 4:23 hores va rebre l’avís de l’agressió d’aquest home a la seva mare i avi. Al lloc hi va acudir també una ambulància per a atendre la contusió de la persona gran.  Els agents van detenir l’agressor i van instruir diligències per delicte de violència domestica.  

 

COMENTARIS (0)

Reportatges