Divendres Sant de fe i devoció a la Selva del Camp

El Viacrucis camí del Calvari, a les 7 del matí, serà presidit per l'Arquebisbe Jaume Pujol

13 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Un instant del Ball de la mort

    Cedida

La Selva del Camp té previstos una sèrie d'actes per viure amb fe i devoció el Divendres Sant. Enguany se celebren els 400 anys que la Confraria de la Sang organitza les 'professons' al municipi. És per aquest motiu que s'ha fet una crida a la participació "de vestes, per fer-les més reeixides que mai, també al Calvari".

A les 7 del matí ha de tenir lloc el Viacrucis camí del Calvari. Declarat element festiu patrimonial d'interès nacional i presidit per l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol. Val a dir que el Cant de l’Stabat es realitzarà a la Verònica (encreuament riera-raval de Sant Pau).

A dos quarts de 12 del migdia se celebrarà la Processó de l'Agonia. A les 6 de la tarda hi haurà la Celebració litúrgica de la mort del senyor, amb el Cant de la Passió, l'Adoració de la Creu, la Comunió Eucarística i el Gran Silenci.

Finalment, i a les 10 de la nit, es durà a terme la Processó del Sant Enterrament i el Ball de la mort.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.