Dilluns, 21 de Maig de 2018

El casal de la gent gran de Cambrils comença el curs amb 17 activitats i 370 places disponibles

Ioga, balls llatins, gimnàstica de manteniment o dibuix, entre el més destacat de l'oferta

14 de Setembre de 2017, per Redacció
  • El casal cambrilenc ha preparat 17 accions formatives per a l'actual curs

    Cedida

El casal municipal de la gent gran de Cambrils comença un nou curs. Per aquest proper 2017/2018, el casal ha programat un total de 17 activitats diferents entre les quals se’n poden trobar d’esportives com tai-xi, teràpia psicomotriu, ioga, balls llatins i gimnàstica de manteniment; de manualitats diverses com dibuix, pintura a l’oli, 'patchwork', puntes de coixí, pintura de roba, teatre, coral o cuina. La novetat respecte l’any anterior, s'ha apuntat des del consistori, és la incorporació d’un nou taller de complements.

 

Termini d’inscripcions

En total s’oferiran més de 370 places d’activitats per trimestre i es prenen cobrir al 100%, "com cada any". Les activitats del nou curs del casal municipal de la gent gran començaran el 2 d’octubre de 2017 i finalitzaran el 15 de juny de 2018. L’acte d’inici del curs serà el divendres 29 de setembre, a partir de les 5 de la tarda. Una actuació de l’associació de gent gran de Terrassa Centre, amb un xou musical, serà el tret sortida a l‘inici de curs i commemorarà el dia internacional de la gent gran que se celebra l’1 d’octubre.

El termini d’inscripcions al nou curs d’activitats del casal 2017/2018 ja està obert, i les inscripcions es podran realitzar al mateix casal fins el 21 de setembre, entre les 9 del matí i les 2 del migdia.

COMENTARIS (0)

Reportatges