Cookie control
Dimarts, 25 de Juny de 2019

El Centre de Desenvolupament de l'Oli organitza un maridatge gastronòmic per promocionar els olis d'oliva verge

Durant l'acte, adreçat a professionals de l'hostaleria, la salut, i la comunicació, es podran tastar els olis guardonats als Premis CDO 2018

23 de Maig de 2019, per Redacció
  • Imatge dels olis guardonats

    Cedida

El Centre de Desenvolupament de l'Oli (CDO), gestionat per l'Ajuntament de Reus en conveni amb la Diputació de Tarragona, organitza el dimecres 29 de maig al matí un maridatge gastronòmic amb l'objectiu de promocionar els olis d'oliva verge extra guardonats als Premis CDO 2018. L'acte, que tindrà lloc al Centre d'Art Cal Massó, s'adreça a periodistes, crítics gastronòmics i professionals de l'hostaleria i la salut, i pretén ser un espai de debat entre productors, cuiners, comunicadors i professionals.

En el marc de la jornada, el cuiner Vicent Guimerà, del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona, reconegut amb una Estrella Michelin, oferirà una demostració de cuina en directe en què maridarà l'oli d'oliva verge extra del territori amb productes de proximitat.

Els Premis CDO s'organitzen anualment des de l'any 2006 per escollir la millor varietat d'oli d'oliva verge extra fruitat verd amarg, verd dolç i madur de les cooperatives i molins de les denominacions d'origen protegides (DOP) Baix Ebre-Montsià, Siurana i Terra Alta. Els primers premis de l'edició 2018 van ser la Cooperativa Falset-Marçà (Premi oli fruitat verd amarg), Unió Origen SCCL-Molí Terra Alta (Premi oli fruitat verd dolç), i Olis Solé de Mont-roig del Camp (Premi oli fruitat madur).

El Centre de Desenvolupament de l'Oli va néixer, l'any 1998 amb l'objectiu de reconèixer i posar en valor la tasca dels productors d'oli d'oliva verge extra del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges