Divendres, 22 de Març de 2019

El novedós plat d’Almoster, el cruixent de conill amb aromes del poble

Aquest matí, en l’escenari de la fira Mercat de l’Or Vell, s’ha presentat aquesta proposta gastronòmica amb la voluntat que es converteixi en àpat típic del municipi

16 de Maig de 2018, per Adrià Díaz Bages
  • Presentació del novedós plat d'Almoster, el cruixent de conill

    Adrià Díaz Bages

  • Adrià Díaz Bages

En el context de la tercera edició del Mercat de l’Or Vell d'Almoster, aquest dimarts s'ha presentat el que s’espera que esdevingui el "plat típic del poble" amb el pas del temps, com ha assegurat el batlle del municipi, Ángel Xifré. Es tracta del cruixent de conill amb aromes d’Almoster, un plat novedós, el·laborat per gent del poble, que esperem que agradi molt", ha dit Xifré.

"És un plat que està fet amb productes locals", ha explicat Àngel Xifre, amb conills de la granja del poble. Està arrebossat, cuinat amb oli d’Almoster i fet amb herbes que es troben al terme municipal. "Això fa que tingui un gust peculiar i únic”, ha manifestat l'alcalde d'Almoster.

El Mercat de l'Or Vell servirà per promocionar els productes locals i comptarà amb unes 30 parades. El certamen tindrà lloc aquest cap de setmana, a Almoster. La fira s'inaugurarà a les 10 del matí del dissabte, i posteriorment, a les 12, tindrà lloc un tast de cinc vins al saló de plens, a càrrec de l'enòleg almostarenc, Toni Coca. El dissabte, també hi haurà el sopar de Sant Isidre, un àpat tradicional que ha organitzat tradicionalment per l’Ateneu Agrícola d’Almoster per als vilatans. En el context de la fira, però, s’obrirà a tots els visitants.

Diumenge, l’Ateneu Agrícola oferirà un esmorzar, i, posteriorment, a l’hora de dinar, es presentarà el cruixent de conill amb aromes d’Almoster, el qual podrà degustar tothom. També diumenge, dia que clourà la fira, tindrà lloc una trobada de minis i de vespes. A més, hi haurà actuacions musicals dissabte i diumenge. 

 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

cruixent de conill almoster mercat de l'or vell
COMENTARIS (0)

Reportatges