Dilluns, 10 de Desembre de 2018

El pessebre de sorra de La Pineda es podrà visitar a partir d'aquest dissabte

Actualment, vuit artistes ultimen el grup escultòric, en què han emprat més de 400 tones de sorra

05 de Desembre de 2017, per Redacció
  • El pessebre arriba aquest Nadal a la seva 18a edició

    Cedida

Un Nadal més, el patronat municipal de Turisme de Vila-seca impulsa el pessebre de sorra, que enguany arriba a la 18a edició. El parc del Pinar de Perruquet de la Pineda acull les escultures, i en paral·lel s'organitzaran diverses activitats familiars perquè grans i petits puguin gaudir d'aquesta tradició vila-secana. Els treballs de construcció de les escultures hauran d'estar enllestits pel proper dissabte, dia 9 de desembre.

Durant aquests dies, diversos artistes de diferents països donen forma a la sorra per obtenir el grup escultòric. Coordinats per l’artista catalana Núria Vallverdú, un total de vuit escultors procedents de diferents ciutats europees treballen en l’elaboració d’aquest pessebre. Es tracta de Ludo Roders (de Rotterdam); Daniel Doyle (Dublin); Bruno Macdonald (Ringe); David Enguerrand (Ixelles); Gianni Schiumarini (Forti); Benit Dutherage (Vias); i el barceloní Mario Hernández.

El pessebre tindrà unes dimensions de 200 m2 de superfície i estarà format per 280m3 de sorra, fet que suposa manipular i treballar amb més de 400 tones de sorra. El grup escultòric es podrà visitar fins al proper 9 de gener en horari de 10 del matí a 9 del vespre.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges