Dimarts, 26 de Març de 2019

El PP estudia presentar mocions als ajuntaments del territori per reclamar la renúncia del diputat Salvadó

La vicesecretària d'acció sectorial dels populars a Tarragona, Tona Duch, es pregunta 'com han encaixat els seus comentaris masclistes' dones d'Esquerra com Mendoza o Llauradó

12 de Març de 2018, per Redacció
  • Duch, a la seu del PP a Reus, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

La vicesecretària d'acció sectorial del PP de Tarragona, Tona Duch, ha anunciat aquest dilluns que "estem estudiant presentar una moció als ajuntaments de la demarcació per demanar la renúncia a l'acta de diputat de Lluís Salvadó". Duch ha avançat que "aquesta mesura la prenem no només per les seves recents declaracions masclistes, sinó per tot el que s'ha sabut de Salvadó".

La popular ha fet constar, a través d'un comunicat, que Salvadó "li demanava a una secretaria que llencés per la finestra papers que no volia que trobés la Guàrdia Civil o que va manifestar que la independència era impossible, però tot i així va seguir endavant". "Entenem que no es poden tolerar aquestes conductes en un Parlament postprocés", ha subratllat Duch.

Aquesta ha puntualitzat, sobre les declaracions de Salvadó que es van conèixer la setmana passada, que "respectant el dret a la privacitat, ens preguntem com han encaixat aquests comentaris de caire masclista les dones d'Esquerra a la demarcació, com Camí Mendoza o Noemí Llauradó, ja que no hem sentit valoracions seves al respecte en una setmana on els drets de les dones han estat reivindicats".

Duch ha afegit que "la lluita pels drets de les dones hauria de ser un objectiu de tothom i per això volem deixar constància que la petició a Salvadó la fem tot allunyant-nos de lluites partidistes i des de la ferma creença personal que la dignitat de la dona és un bé comú a preservar entre tots i totes".

COMENTARIS (0)