Divendres, 19 d'Abril de 2024

El vi de la Cooperativa Falset Marçà centrarà una sessió de coaching a Barcelona

‘Lo Foc’ del Castell de Falset serà la referència seleccionada per impartir el taller a Barcelona

21 de Gener de 2015, per Redacció
  • Façana de la Cooperativa de Falset-Marçà

     

El vi serà el fil conductor de la sessió de coaching i es presentarà durant el taller com una metàfora de la vida. La referència seleccionada, Lo Foc del Castell – la renovada gamma de vins de la Cooperativa- permetrà passar una estona divertida i pràctica al voltant del món dels valors. A través del vi es podran identificar els valors que mouen les persones i a través del tast els assistents els aniran descobrint.

La sessió s’iniciarà amb un tast exprés de ‘Lo Foc’ del Castell de Falset i amb descripcions enològiques a càrrec de la coacher. Seguidament es reflexionarà en grup i s’identificaran els valors del vi i del món que l’envolta. Més enllà dels valors que els elaboradors del vi poden aportar, se sumen també l’exercici de tafanejar sobre factors com el temps, la seva genealogia vegetal i cultural, el moment i els estats valoratius en les persones.

En tercer lloc, es descriuran els valors i la metàfora del binomi vi-vida. I tot seguit, es plantejarà posar en marxa el joc ‘El valor dels valors’ mitjançant un joc de cartes que reuneix un conjunt de valors representatius als cinc continents ion hi són representades les principals cultures. D’aquesta forma, el taller serà el viatge explorador que primer descobreix el vi i després permet descobrir-se a un mateix, d’aquí que el nom de la sessió sigui “el gust de conèixer-te”.

Per mitjà d’aquest sistema els assistents al taller descobriran els seus valors fonamentals, un aprenentatge necessari per clarificar, prioritzar i jerarquitzar els valors. La sessió finalitzarà amb el disseny d’un pla personal d’acció, alineat amb els objectius de cada participant.

El taller l’imparteix la coach i enòloga Ana María Miranda, certificada per Coaching per Valors i enòloga per l’Escuela de la Vid y el Vino de Madrid. Miranda va obtenir el premi al millor taller al primer Màster Internacional en Coaching de Valors. Ana María Miranda té clar que “el vi és un ésser viu que està subjecte a diversos processos a través d’un viatge que el porta de la vinya a la copa” un paral·lelisme amb la vida de les persones que descobrirà en el marc del taller.

L’activitat tindrà lloc a l’Hotel Silken de Sant Gervasi, Barcelona, el proper 30 de gener en horari de tarda. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a aquest enllaç.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics