Dimecres, 16 de Gener de 2019

La DO Montsant tanca un acord de patrocini amb l'Associació Catalana de Sommeliers

23 de Setembre de 2015, per Redacció
  • L'acord inclou l’organització periòdica de tasts de vins de la DO Montsant

    Cedida

La Denominació d’Origen Montsant ha tancat un acord de patrocini per tres anys (2015, 2016 i 2017) amb l’Associació Catalana de Sommeliers. D’aquesta manera, la DO Montsant evidencia el seu suport a una associació fundada el 1990, que actualment té més de 530 socis i que vetlla pel prestigi de la sommelieria, la formació contínua dels seus membres, la promoció del consum responsable de vi de qualitat i la comunicació de la cultura de vi a d’altres professionals, empreses i particulars.

L’acord de patrocini i col·laboració entre la DO Montsant i l’Associació Catalana de Sommeliers contempla també l’organització periòdica de tasts de vins de la DO Montsant adreçats exclusivament a membres de l’associació, a fi que puguin aprofundir en aspectes més tècnics i específics de sòls, clima i varietats, i ampliar així els coneixements que ja tenen de la DO.

L’acord de patrocini ha estat signat per Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, José Roldán, president de l’Associació Catalana de Sommeliers.

COMENTARIS (0)

Reportatges