Dilluns, 18 de Març de 2019

El reusenc Daniel Villanueva, primer ponent de l'espai càtedra

El cicle de xerrades reunirà personalitats de diversos àmbits arreu del territori

06 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Villanueva obrirà aquest dijous l'espai càtedra

    Reusdigital.cat

Amb la voluntat de generar "cultura, opinió i coneixement a la nostra societat", l’associació cultural Etcètera i la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín, de la URV, han decidit iniciar de manera conjunta l’espai càtedra, una activitat que "pretén posar a l’abast de la ciutadania diversos temes de debat i fomentar la seva participació", segons s'ha apuntat aquest dilluns.

Es tracta, s'ha detallat, de convidar a persones vinculades a diversos sectors d’interès, com el cinema, la literatura, l’economia, els drets humans, la ciència, la comunicació o la salut, perquè realitzin una conferència i després s’obri un torn de conversa amb el públic assistent. El primer convidat serà el director de l’Escola de Cinema de Reus (ECIR), Daniel Villanueva, que farà una xerrada anomenada 'De Reus a Hollywood'.

L’acte tindrà lloc aquest proper dijous 9 de novembre, a les 8 del vespre, al Teatret del Serrallo. Està previst programar un cicle de xerrades que no es faran només a Tarragona i s’obriran a altres ciutats del territori. El cicle tindrà una periodicitat de cinc setmanes i permetrà tenir obert aquest nou espai d’opinió, coneixement i aprenentatge tot l’any.

El Port de Tarragona i la Diputació de Tarragona donen suport a aquesta iniciativa com a col·laboradors.

COMENTARIS (0)

Reportatges