Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Sabor Salou omplirà l’avinguda Jaume I en la seva cinquena edició

14 d'Abril de 2015, per Redacció
  • El Sabor Salou arriba a la seva cinquena edició

    Cedida

El proper cap de setmana 17,18 i 19 d’abril tindrà lloc la cinquena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a posar en valor la restauració de Salou i els productes DOP a més dels productes Gourmet provinents d’arreu del territori català. Alhora, hi ha programades una sèrie d’activitats i tallers complementaris durant els tres dies per a gaudir amb tota la família. L’any passat en tres dies es van superar les 25.000 degustacions.

Com ha explicat l’alcalde de Salou, Pere Granados, “la finalitat d’aquesta fira en el seu conjunt és augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou així com presentar als restauradors i empreses una plataforma idònia per poder promocionar els seus productes”, a la vegada que realitzin la venta dels mateixos als estands que s’ubicaran al Passeig Jaume I. 

El programa

Sabor Salou obrirà al públic el divendres, 17 d’abril, des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11 del matí fins a les 8 del vespre, amb més de 40 carpes.

Divendres 17 d’abril, a dos quarts de 6 de la tarda, es donarà el toc d’inici als tres dies que ens esperen plens de gastronomia. L’acte inaugural serà a càrrec de l’alcalde, Pere Granados, acompanyat de tres xefs de la demarcació de Tarragona que han estat guardonats amb estrelles Michelin: Joan Bosch de Can Bosch (Cambrils), Fran López Gilabert de El Torreó de l’Indià (Xerta) i Jeroni Castell del restaurant Les Moles (Ulldecona).

Carpa d’activitats Espai Le Sommelier

A més de les degustacions que es podran dur a terme a les diferents carpes el patrocinador de la fira LeSommelier, botiga de vins i espai gastronòmic, s’encarregarà de dinamitzar una sèrie d’activitats al llarg de tot el cap de setmana. El primer dels actes, Riedel Experience: la importància d’una copa, tindrà lloc el divendres, a dos quarts de 8 de la tarda. L’endemà, a la mateixa carpa, s’hi ha programat dos tallers: Cata de monovarietales a la 1 de la tarda i Taller de gintònics, a dos quarts de 8 de la tarda. Per últim, diumenge 22, a la una de la tarda, tindrà lloc l’activitat Cata cavas Torelló: Tradició, exigència i passió.

La pizzeria Portofino, per la seva part, tornarà a realitzarà un taller de pizzes per als més petits el dissabte a dos quarts de 5 de la tarda i el diumenge a les 6 de la tarda. A la vegada, Bacardi ha organitzat un taller de gintònic a les 11 del matí i pel mateix dia, a les 6 de la tarda, el Vodka Grey Goose.

Per poder degustar les diverses propostes gastronòmiques, s’han d’adquirir “packs de degustació” (5 euros) – que es canvien als estands de la fira pels diferents plats i begudes. Els packs degustació estan formats per 3 “Salouets” (monedes Sabor Salou) i una copa de vidre que els visitants es poden endur com a record i que durant la fira els serveix per fer els tastos. El valor de cada degustació el marca cada establiment. Habitualment, és el valor d’un “Salouet” -una moneda- per degustació. Tanmateix, el visitant podrà comprar els productes que posin a la venda els expositors sota la seva carpa.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics