Dilluns, 15 d'Octubre de 2018

El sector turístic de la Costa Daurada espera un 85% d'ocupació pel pont de la Puríssima

Les nits amb més pernoctacions seran les de divendres i dissabte

05 de Desembre de 2017, per Redacció
  • El sector espera un bon pont pel que fa a l'ocupació hotelera

    Reusdigital.cat

El president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), Eduard Farriol, ha qualificat el pont de la Puríssima com de “bo, millor que l’any passat, que va ser molt fragmentat en caure en dimarts i dijous els dies festius”. Pel proper període festiu, Farriol ha indicat que “esperem públic familiar i de proximitat, sobretot d’origen nacional i francès, que aprofitarà l’estada a Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda per conèixer l’oferta lúdica de PortAventura World, enfocada al Nadal”.

Les nits més fortes, les de divendres i dissabte

Dels cinc dies de festa, els més forts pel que fa a pernoctacions seran divendres, dia 8, i dissabte, dia 9. Així, els hotels oberts de la Costa Daurada central, un 20% aproximadament, dels 87 associats que hi ha en total, “esperen arribar a un 85% d’ocupació, del 6 al 10 de desembre, segons una estimació realitzada pel sector”. Cal dir que es preveuen reserves d’última hora, ha indicat el president. Fent referència al sector del càmping, el president de la FEHT ha indicat que “és un pont més orientat a les zones de muntanya, de fred i de neu, no tant de costa”.

En aquest sentit, ara mateix hi ha 16 càmpings oberts (set de costa i nou d’interior) amb més de 10.000 places obertes, la qual cosa representa només un 15% del total. “La previsió d’ocupació és una mica millor pel cap de setmana, és a dir, per divendres i dissabte, que per dimecres i dijous. La mitjana de pernoctació serà de tres nits. Els clients, famílies catalanes, es decanten més pels bungalous, protegint-se, ara que les temperatures són baixes”, assenyala Farriol. Finalment, la previsió d’ocupació pel sector apartamentístic és del 50%, aproximadament, ha apuntat el president de FEHT. “Hi ha unes 1.400 places disponibles, un nombre ínfim si tenim en compte que a la zona de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre hi ha unes 23.000 places”.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges