Dilluns, 22 d'Octubre de 2018

El segon premi de la Rifa de Nadal esquitxa Tarragona

Una confusió de la delegació de Loteries fa creure durant uns minuts que l’administració havia repartit més de 2,5 MEUR

22 de Desembre de 2017, per ACN/ Redacció
  • L'administració Cal Pantxo, a la plaça Corsini de Tarragona, ha celebrat el segon premi

    Infocamp.cat

  • Pla obert dels treballadors de l'administració número 12 de Tarragona, 'La Campana', molt contents a l'interior de l'establiment mostrant cartells del 22253, cinquè premi de la Rifa de Nadal

    ACN

L’administració ‘Cal Pantxo’ de la plaça Corsini de Tarragona ha venut un bitllet del 51244, el segon premi de la Rifa de Nadal. Inicialment, però, una confusió de la delegació de Loteries ha fet creure durant uns minuts als seus gestors que n’havien venut 21 i que havien repartit més de 2,5 MEUR. Ràpidament han destapat ampolles de cava i s’han vestit amb les samarretes commemoratives, enmig d’una gran alegria.

Aquesta eufòria s’ha convertit ràpidament en decepció quan han confirmat que des de Loteries s’havia confós el nombre de bitllets venuts amb el número de l’administració, el 21. Finalment, doncs, l’establiment s’ha hagut de conformar amb 125.000 euros repartits. El bitllet s’ha venut per màquina. Malgrat tot, l’administrador, Santi Domènech, s’ha mostrat confiat que el premi els donarà publicitat i que els ajudarà a refer-se dels perjudicis patits des que van obrir portes -ara fa sis anys-, amb les obres del Mercat Central.

També un dels cinquens premis, el 58808, ha deixat un pessic a Tortosa i a Salou. A Tortosa el bar Trèbol d'Or, de l'avinguda Generalitat 127, ha venut un dècim d'aquest número premiat i s'ha estrenat en el repartiment de premis de la Rifa de Nadal, en el seu segon any com a administració de recepció mixta. A Salou, a l’Estanc Expenedoria, del carrer Carles Buïgas número 7, ha venut el mateix número per màquina però no han pogut determinar quina quantitat de dècims hauria distribuït.

Un altre cinquè premi, el 03278, ha caigut a Miami Platja, a Mont-roig del Camp, en concret al Bar Pardo que és també punt de venda de Loteries i Apostes de l’Estat. L'únic bitllet venut d'aquest número també s'ha comercialitzat per màquina.

El 22253, el darrer cinquè premi de la rifa de Nadal, molt repartit a Catalunya i l'Estat

El darrer cinquè premi de la rifa de Nadal, el 22253, ha caigut en diversos punts de Catalunya i de l'Estat. L'administració de Barcelona del carrer Castillejos ha estat premiada amb dos dècims, la de la plaça Universitat, situada al número 1, amb un dècim i la del Carrer valència número 80 amb un altre. A Tarragona, l'administració de l'avinguda Ramón y Cajal número 23 ha estat agraciada amb set dècims d'aquest número. I han venut un dècim premiat les administracions de Castellbisbal, El Masnou, Sant Adrià del Besòs, Sant Boi de Llobregat, La Pineda i Tarragona.

En total aquest número ha portat a Catalunya 102.000 euros. Aquest cinquè premi, dotat amb 60.000 euros cada sèrie, també ha tocat a Castelló, València i a altres punts de l'Estat com Còrdova, Huelva, Oviedo, Madrid, Saragossa, Vigo i Granada, entre molts altres punts de l'Estat.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

COMENTARIS (0)