Cookie control
Dilluns, 30 de Març de 2020

El taller 'Parlem, Cuinem i Tastem' de Riudoms finalitzarà amb un cara a cara culinari

L'exhibició comptarà amb la participació de l’experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras

25 de Març de 2019, per Redacció
  • Imatge del curs

    Cedida

La regidoria de Formació de l’Ajuntament de Riudoms tancarà demà el cicle de tallers sobre alimentació 'Parlem, Cuinem i Tastem' amb un cara a cara culinari entre l’experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras. El cicle que ha consistit en tres sessions celebra el seu taller final demà 26 de març a la Llar de Jubilats, al carrer Sant Jaume, número 2, de Riudoms, a les 5 de la tarda.

El cicle, amb un notable èxit de públic en les dues sessions anteriors, finalitzarà amb un 'showcooking' protagonitzat pels dos experts del món de l’alimentació. Un esdeveniment culinari que "no deixarà ningú indiferent", en paraules de la regidora de Benestar Social, Gent Gran i Formació, Montse Corts. A més, assegura Corts, "fins ara, el format i l’enfocament de les xerrades ha agradat molt, tant pels continguts com per la manera d’explicar-los".

'Parlem, Cuinem i Tastem' és un cicle organitzat en tres sessions mensuals que va començar al gener passat. És una formació oberta a tothom i gratuïta, en la qual s’han tractat temes per poder cuinar plats fàcils de preparar amb les proporcions de proteïnes, carbohidrats, lactis, etc. idònies per dur una dieta saludable amb productes de proximitat i de temporada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics