Dilluns, 21 de Gener de 2019

El Torró més Llarg de Catalunya i el tradicional brou al Nadal de Vila-seca

Una vintena d’actes protagonitzaran les festes de Nadal del municipi, a partir del 17 de desembre

15 de Desembre de 2017, per Infocamp.cat
  • El Torró més llarg de Catalunya tindrà enguany una llargada de 20,18 metres

    Cedida

Vila-seca prepara les festes de Nadal amb una vintena d’actes que van des dels més tradicionals del municipi, a concerts i obres teatrals, així com diverses activitats infantils. Les festes s’inicien oficialment amb la Felicitació de Nadal i el Tradicional Brou el dimecres 20 de desembre, en què també es podrà degustar el Torró més Llarg de Catalunya, de 2.018 centímetres, confeccionat per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca.

Com a acte previ solidari, el diumenge 17, el grup de teatre La Tramoia i els alumnes de cant del Conservatori representaran el ‘Poema de Nadal’ de Josep Maria de Segarra, en què es destinarà la recaptació de les entrades a La Marató de TV3. El 23 de desembre l’Auditori Josep Carreras acollirà l’espectacle teatral ‘Boig Nadal’. Per la vigília de Nadal, el 24 de desembre, se celebrarà la festa del tió per als més petits, així com la representació dels Pastorets. El tradicional Concert de Sant Esteve se celebrarà a l’Auditori Josep Carreras a les 19.30 h, a càrrec de la Coral Nova Unió i l’Orquestra Händel del Conservatori. Caldrà recollir la invitació per accedir al concert amb antelació al Conservatori, al Punt d’informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme.

D’altra banda, el parc Infantil de Nadal començarà el 27 fins al 30 de desembre, al Pavelló Municipal d’Esports. Per accedir al Parc caldrà donar aliments de llarga durada pel Banc d’Aliments, ja que l’entrada serà solidària.

Els patges dels Reis Mags d’Orient recolliran les cartes dels infants al Castell de Vila-seca el dia de Sant Esteve. A més, enguany com a novetat, durant la seva visita del dia 5 de gener, els Reis Mags acabaran el seu recorregut també al Castell. On faran l’adoració del nen Jesús i saludaran totes les nenes i nens des del balcó.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges