El Vendrell recupera l’arbrat de la plaça Vella amb un sistema de torretes mòbils

Els plataners històrics es van retirar a l’octubre per motius de seguretat i per facilitar l’actuació castellera de Santa Teresa

09 de Gener de 2017, per ACN

  • Torretes mòbils a la plaça Vella del Vendrell

     

La plaça Vella del Vendrell ha recuperat l’arbrat, que a partir d’ara està plantat en torretes mòbils per facilitar la creació d’espai quan els esdeveniments populars ho requereixin. Aquest dilluns al matí, l’Ajuntament ha ubicat tres grans magnòlies que substitueixen els històrics plataners, arrencats per la brigada municipal el passat mes d’octubre per motius de seguretat i per facilitar la diada castellera de Santa Teresa. En aquell moment, la regidoria de Serveis Públics va alertar que l’arbrat patia un problema de desarrelament, de manera que era convenient retirar els plataners. La decisió, però, es va anticipar per generar més espai i comoditat a les colles castelleres que actuaven el 16 d’octubre. Amb el nou sistema d’arbres plantats en torretes mòbils, l’objectiu de l’Ajuntament és, precisament, facilitar la creació d’espai a la plaça cada cop que sigui necessari.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.