Dilluns, 22 d'Octubre de 2018

Els cambrilencs podran visionar els plens de l'Ajuntament amb la nova eina 'videoacta'

Les actes dels plens d’octubre, novembre i desembre ja es poden consultar al web en format vídeo

12 de Gener de 2018, per Redacció
  • Captura de pantalla de la nova eina de l'Ajuntament de Cambrils

    Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha implantat el sistema de 'videoacta' de les sessions dels plens municipals. Les actes dels últims tres plens (27 d’octubre, 24 de novembre i 18 de desembre) ja es poden consultar en format vídeo a l’apartat videoacta del web municipal. Els usuaris poden visionar el ple sencer o seleccionar un punt concret del menú que detalla l’ordre del dia.

La implantació de la videoacta va ser aprovada pel ple el passat 31 de gener, seguint les recomanacions del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) en matèria d’administració electrònica. A partir de l’aprovació es van iniciar els tràmits per modificar el Reglament Orgànic Municipal i encarregar la redacció de les condicions tècniques per ala contractació d’aqueta eina tecnològica. Finalment, la videoacta es va posar en marxa en mode de proves el passat 27 d’octubre i en el ple d’aquest divendres ja funcionarà definitivament. 

La gravació del vídeo es realitza amb dues càmeres que enfoquen en cada moment el regidor o regidora que té el micro obert. A més, l’enregistrament es gestiona a través d’una interfície des d’on es pot marcar l’inici de cada  punt de l’ordre del dia i d’aquesta manera generar automàticament la integració entre el vídeo del ple i el document de l’acta. 

 

COMENTARIS (0)