Els col·legis d’advocats de Reus i Tarragona compartiran instal·lacions i serveis

Ambdues demarcacions volen donar a conèixer la tasca de l’advocacia a la societat

17 de Març de 2017, per Redacció

  • Manel Albiac, de Tarragona, i Encarnación Orduna, de Reus, han signat el conveni de col·laboració

    Cedida

Els il·lustres col·legis d’advocats de Tarragona i Reus han signat un acord de reciprocitat que permetrà que els lletrats d’ambdues demarcacions puguin beneficiar-se dels serveis de les respectives seus. El conveni estableix que, els professionals de les dues àrees, puguin utilitzar les instal·lacions dels establiments i dels serveis que s’hi presenten.

També es preveu que s’impulsi accions conjuntes per donar a conèixer la tasca de l’advocacia a la societat i el servei que presenta els col·legis als lletrats. Com ara: les togues, ordinadors, textos de consulta, dipòsit i recollida de documentació, entre d’altres.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.